OntZorgOpMaat

OntZorgOpMaat staat voor u klaar

De inzet van onze praktijkmanagers bespaart u als huisarts en uw medewerkers niet alleen tijd, maar levert naast een gerust gevoel ook veel werkplezier op. Vanuit een goed georganiseerde praktijk met gemotiveerde medewerkers wordt nu eenmaal kwalitatief goede zorg geleverd met net dat beetje extra. En dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen.

Praktijkmanagers werkzaam bij OntZorgOpMaat hebben onderling contact, een korte lijn met de zorggroep en zijn goed op de hoogte van regionale afspraken en ontwikkelingen. Op deze manier kan nieuw (regionaal) beleid kan snel en efficiënt omgezet worden naar concrete, lokale werkafspraken en implementatie op praktijkniveau.

Ieder mens is anders, iedere praktijkmanager ook. Bepaalde eigenschappen mag een praktijkmanager via OntZorgOpMaat echter niet missen. Zo werkt OntZorgOpMaat met sociaal en communicatief vaardige professionals die positief ingesteld zijn, zich makkelijk matchen in nieuwe omgevingen en oplossingsgericht werken. Een prettige en waardevolle verrijking voor uw team. 

Voordelen van een praktijkmanager van OntZorgOpMaat

Gemak: Werving en selectie van een geschikte praktijkmanager kan de praktijk overslaan, OntZorgOpMaat doet het voorwerk
Kwaliteit: Fijne praktijkmanagers met veel expertise en back-up vanuit OntZorgOpMaat
Flexibiliteit: Variabele inzet mogelijk, ook voor tijdelijke projecten
Frisse blik: Praktijkmanagers van OntZorgOpMaat hebben bij verschillende huisartsenpraktijken gewerkt en meerdere werkwijzen gezien
Continuïteit: Periodieke voortgangsgesprekken met OntZorgOpMaat en indien wenselijk vervanging bij ziekte
Gunstige voorwaarden: Praktijk betaalt alleen de gewerkte uren (geen reiskosten, geen scholing, geen doorbetaling bij ziekte, vakantie, cursus, etc)
Praktijk loopt geen werkgeversrisico voor de praktijkmanager