Praktijkmanager

Waarom kiezen voor een praktijkmanager

Het leiden en organiseren van uw huisartsenpraktijk vraagt veel tijd en kennis. Als huisarts wordt u dagelijks geconfronteerd met tijdrovende zaken die u belemmeren in uw primaire verantwoordelijkheden. Heeft u wel eens gedacht aan uitbesteden?

De oplossing

U kunt nu structureel of per project een praktijkmanager inschakelen. Iemand met kennis van zaken, een ervaren professional. In de zorgsector zien we namelijk steeds meer gezondheidscentra en samenwerkingsverbanden de keuze maken om hun praktijkmanagement uit te besteden. Geen vast dienstverband, maar een praktijkmanager inhuren via een bedrijf met ervaring. Met als grote voordelen: vrijheid, kwaliteit en continuïteit. Ook voor kleinschalige praktijken kan het veel voordelen bieden om gebruik te maken van een praktijkmanager van OntZorgOpMaat.

Uw profijt

Het inzetten van een praktijkmanager voor uw praktijk kan veel voordelen bieden. Denk bijvoorbeeld aan het overnemen van al uw beleidsmatige, organisatorische en administratieve taken. Een praktijkmanager kunt u inhuren voor een korte of langere periode. Net waar uw praktijk op dat moment behoefte aan heeft. Hoe dan ook, u zult snel profijt hebben van uw keuze! Niet alleen in omzet, maar ook in tijd, werkplezier en patiënttevredenheid.

Een frisse blik

Een praktijkmanager van OntZorgOpMaat werkt ondersteunend en adviserend. Een frisse blik van buitenaf kan heel verhelderend zijn. De oplossing is net zo helder als het resultaat. Een zorg uit handen. En dat terwijl u de regie houdt over de medische zorg en organisatie binnen uw praktijk.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek, gaan we dieper in op uw specifieke praktijksituatie en kunnen we samen met u bekijken op welke wijze wij u tijd kunnen besparen.