Wat vooraf ging

Wat vooraf ging

Eigenaresse Ilse Verheul: “Sinds 1998 werk ik in de zorg en vanaf 2004 in huisartsenpraktijken. Aanvankelijk als praktijkverpleegkundige, maar in de loop der jaren nam ik steeds meer managementtaken voor mijn rekening. In 2012 startte ik met Ilse Verheul Eerstelijnsmanagement en als ZZP’er verzorgde ik praktijkmanagement voor meerdere huisartsenpraktijken. Er kwam steeds meer vraag naar praktijkmanagers en in die behoefte kon ik in mijn eentje niet meer voorzien. Daarom heb ik eind 2018 de keuze gemaakt om door te groeien met mijn bedrijf en met een team van praktijkmanagers te gaan werken onder de naam OntZorgOpMaat. Zo willen wij als team onze kennis en ervaring inzetten om nog meer huisartsenpraktijken te kunnen ontzorgen.”

Eigenaresse Carmen Troost: “In 2019 kwam ik als één van de eerste medewerkers in dienst van OntZorgOpMaat. De betrokken en persoonlijke werkwijze sprak me direct aan. Ik heb de groei van de afgelopen jaren van dichtbij meegemaakt en kreeg naast mijn taken als praktijkmanager een steeds grotere rol in het besturen van OntZorgOpMaat. Sinds 1 april 2022 zijn Ilse en ik samengegaan in een v.o.f. en inmiddels ontzorgen we meer dan 35 praktijkhouders in regio Midden-Holland en Alphen aan den Rijn.”